Antiikväljad

antiikesemed
antiikesemed

Antiikesemed on määratletud kui vanad kaubad, millel on rahaline väärtus. Et tootel oleks antiikväärtus, peab see olema nii haruldane kui ka vana. Kõik vanad esemed pole antiikesemed. Antiiktooted võivad tavaliselt kuuluda kuulsatele inimestele või ajaloolisele perioodile. Tooted nagu erinevad maalid, skulptuurid, mööbel ja majapidamistarbed võivad hästi säilida ja omandada aja jooksul antiikväärtust. Selleks meie riigi erinevates osades antiiksed alad võid leida. Meie veebisaiti külastades leiate antiikesemete oste ja sellest ärist huvitatud ettevõtteid.

Antiigipoed

Kõigi teie vanade toodete jaoks antiigi ostjad Võite võtta ühendust Istanbuli kollektsionääridega. Kollektsionäärid eksponeerivad ja ostavad Kadıköy piirkonnas sageli antiikesemeid erinevatel perioodidel. Meie veebisaidi kaudu saate ühendust võtta Bakırköy ettevõtetega, kes ostavad erinevate toodete jaoks antiikesemeid, nagu antiikesemed, klaasnõud, käekellad, vaibad ja vaibad.

antiikne
antiikne

Antiiksed kohad

Kõigi oma antiiktoodete puhul, mida otsustate müüa, võite võtta ühendust antiigikohtade kontaktandmetega ja näidata oma toodete pilte esmalt erinevate suhtlusvahenditega (nt whatsapp). antiikmööbli alad Nad esitavad teile pakkumised kõikidele teie toodetele Istanbuli piirkonnas 5 minuti jooksul. Meie sait vahendab teid selles osas.

Günceleme: 30/04/2023 23:33

Sarnased reklaamid